Vanaf nu heeft het project WarmWesterkwartier een eigen website! Met dank aan Vandermeer branding & communicatie uit Culemborg. Op de website vind je het laatste nieuws, de agenda en heeft elk cluster in de wijk een eigen pagina.

Met een eigen website zijn we flexibeler en kunnen we jullie beter op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Nieuwe ontwikkelingen lees je op de website bij nieuwsberichten. Antwoorden op veelgestelde vragen vind je er ook. Met de zoekfunctie (rechtsboven, het loepje) kun je snel de informatie vinden die je zoekt. Voor het cluster waar jij woont (check de clusterplaat via deze link), kun je binnenkort ook zien wie de contactpersonen zijn. Houd de pagina voor jouw cluster in de gaten; we zullen de komende tijd meer activiteiten in de clusters gaan organiseren, omdat het gelijksoortige woningen zijn en jullie dichterbij elkaar wonen.
Laat weten wat je ervan vindt en/of als je ideeën hebt voor verbetering! Mail ons op westerkwartier@vrijstadenergie.nl.

Wil je ook in de Whatsapp bewonersgroep? Daar wisselen bewoners nieuws, ervaringen en vragen uit. Geef je naam, adres en 06-nummer door in een e-mail: westerkwartier@vrijstadenergie.nl en we voegen je toe aan de groep.