Op 30 juni was het 3e Warmtecafé waar we jullie een eerste doorkijkje konden geven van het onderzoek. Het was een drukbezochte avond met goede discussies. De eerste uitkomsten zijn positief te noemen! De presentatie van die avond vind je hier. Intussen zitten we niet stil, want het volgende Warmtecafé komt er al weer aan. We hebben dan meer gedetailleerde uitkomsten van de werkgroep rekenen en tekenen. Dus zet woensdagavond 4 oktober in je agenda, wederom om 19.30 uur bij Bureau Waardenburg aan Het Jach! Dan geeft de werkgroep rekenen en tekenen een nog beter beeld van de mogelijkheden van het warmtenet in het Westerkwartier. Lees verder

Het Warmtecafé is een informele inloopbijeenkomst voor alle bewoners van het Westerkwartier. We vertellen de laatste ontwikkelingen, beantwoorden vragen en er is volop gelegenheid om bij te praten met buurtbewoners met een drankje en een hap. Een extra zomerse editie in juni; een moctail (alcoholvrije cocktail) stond voor iedereen klaar.

Theo vertelde over de eerste uitkomsten van de verkenning, Bas over de ideeën om een buurtcoöperatie op te zetten en Andrea vertelde over participatie en communicatie in het project. Steeds meer buurtgenoten weten het Warmtecafé te vinden. Zo’n vijftig buurtgenoten waren er, vanuit alle vijf clusters. Een gemoedelijke sfeer typeerde de avond. En ook de kritische vragen ontbraken gelukkig niet. Zien we jou volgende keer ook?